2019-06-02
今次同朋友嚟到銅鑼灣附近搵嘢食網上搵到呢間鋪頭就黎試吓啦 入到覺得呢度裝修唔錯沙律煙三文魚凱撒沙律 $198呢個價錢可以話係天價沙律但係我哋都叫咗 覺得呢度嘅餐單全部都偏貴 嘅份量同質素都係其他餐廳7/80有交易嘅份量質素 主菜美國頂級紐約客牛扒 $298我哋叫咗Media嚟到嘅時候都有少少硬身 肉質方面可以再做得好啲 份量正常 但係呢個價錢就冇配菜 連薯菜薯條等等都冇有啲失望 諗住呢個價錢應該會有啲薯條跟上所以食完都唔飽肚香煎格陵蘭比目魚配柚子汁 $268嚟到魚都幾大塊 但係呢個價錢就真係貴左少少 同樣亦都冇乜配菜跟 所以食完都唔飽肚 唔建議大家叫呢個當主菜香煎老虎大蝦配黑松露鮮忌廉飯 $298呢個價錢係其他餐廳可以食到再好少少嘅食物呢度嘅忌廉飯都好食但係唔算非常好食 $300既飯 份量來講算少牛肝菌鮮忌廉闊條麵$268闊條麵味道唔錯但係同一樣嘢價錢偏貴整體來講呢度嘅食物質素可以接受環境幾好但係食物嘅價錢就比較貴啦性價比唔算太高
沙律
煙三文魚凱撒沙律 $198