3 day(s) ago
👧🏻😋👅🍽✨質素保證人氣cafe 👑 -🍴EASY JOE一直廣為人知, 係出名排隊cafe, 想食記得要訂座; 岩岩推左新產品之前未食過都非常唔錯; 當晚樓面好忙但店員都好親切有禮-🐖 熱溶芝士燒烤醬豬助骨(自家醃製) $188💯平時出街食好少叫ribs, 但對Easy Joe精選推介有信心, 肉質唔削亦唔柴仲好多肉汁💯自家醃製醬汁唔係出面常見一味甜既BBQ醬, 少少鹹辣加埋拉絲芝士為轉涼天氣加一點溫暖(熱量)🤭-🍜 自家秘製花雕醉雞天使麵(凍食) $128✨擺盤有心思, 有額外花雕酒, 杞子, 薑絲可按需加入; 雞肉嫩滑, 花雕汁淡淡清香唔會太重味, 天使麵幼身但唔會太腍或痴埋, 整體係日系好清新既感覺-🍋 檸檬牛油蜆 $98💯每日新鮮採購既蜆肉唔算大隻但好軟滑, 個牛油汁好重海水味, 但又未至於太鹹, 係好清新開胃既前菜-🍫 阿祖朱古力心太軟配雪糕 $88✨濃郁既朱古力漿一切開係好澎湃地湧出黎, 雪糕可選玄米茶味, 同朱古力就唔算好夾, 但分開各自都超好食-🍹洛神花柚子烏龍茶 $58💯呢個價錢通常熱花茶會serve一壺, 凍既原來超大杯, 茶底好甘香有淡淡柚子味, 用一束束洛神花
質素保證人氣cafe 👑
🍫
阿祖朱古力心太軟配雪糕 $88
🍹
洛神花柚子烏龍茶 $58
💯呢個價錢通常熱花茶會serve一壺, 凍既原來超大杯, 茶底好甘香有淡淡柚子味, 用一束束洛神花有得咬又夠出味
🥛
牛油果香蕉奶昔 $52