2018-11-15 282 views
平時勁鍾意飲珍珠奶茶,最鍾意仲要飲啲茶味好香好濃。咁先至覺得物超所值!所以最鍾意四周圍搜羅唔同嘅茶飲店,是盡哂唔同嘅茶飲,咁就會好興奮🥰😍不嬲都有飲開天仁茗茶,仲要咁難得買咗兩個環保杯!!💚🥛🍀🌳♻️再加埋兩支環保筒咁就雙劍合壁⚔️💯🈵咁就係睇戲之前買來飲下,仲要做緊信用卡優惠買一送一。🤗😱😱😍😍😍咁就揀啲平時唔捨得飲既款!今次就要左綠抺茶拿鐵加珍珠!果然冇令我失望!首先講吓個飲品先,綠茶嘅味道同埋牛奶嘅味道啱啱好,唔會話其中一個蓋過咗對方,綠茶味回甘有一定點苦澀,呢種味道令人回味!!令人上癮再加埋一定要加嘅招牌珍珠。不嬲天仁茗茶嘅珍珠都係比其他茶飲店特別就係因為佢會有蜂蜜,呢種淡淡的蜂蜜香味,令到成個層次昇華!超讚!另外再飲咗普洱拿鐵不過啲普洱啲味加落去就好似變咗有少少藥味,咁有些許古怪哈哈😄另外值得一提嘅係兩個環保杯嘅大細都唔同其中有一個一定超出平時標準飲品杯嘅份量但係店員都唔吝嗇分兩招比到祝可能天仁茗茶係屬於台灣公司比較着重環保同埋有人情味平時自己帶飲品杯都可以每個減一蚊雖然聽落去唔算好多,但係佢對比起其他茶飲店更加有心意,心意已勝一切,皆因佢相比他人更落力做宣傳推廣。同埋有得減免已
平時勁鍾意飲珍珠奶茶,最鍾意仲要飲啲茶味好香好濃。
另外值得一提嘅係兩個環保杯嘅大細都唔同其中有一個一定超出平時標準飲品杯嘅份量但係店員都唔吝嗇分兩招比到祝可能天仁茗茶係屬於台灣公司比較着重環保同埋有人情味平時自己帶飲品杯都可以每個減一蚊雖然聽落去唔算好多,但係佢對比起其他茶飲店更加有心意,心意已勝一切,皆因佢相比他人更落力做宣傳推廣。同埋有得減免已經好好,非常值得欣賞❤️試過去其他茶飲店自備環保杯都唔享有優惠。
除咗希望佢繼續維持高質素嘅茶飲之外,更加希望佢繼續維持呢種人性化為首,有血有肉的經營模式,將最好一面呈現出嚟❤️
綠抺茶拿鐵加珍珠
普洱拿鐵