2019-12-14
1991 views
公司聚餐想食意大利菜就選擇左呢間,見到食評都唔錯,都有少少期望。一入到餐廳已好熱,開始叫野食,叫左Parma ham, beef tarter, bruschetta同salad為前菜。首先Parma ham唔錯,beef tarter就無咩味道,而且份量都較少😬唯一唔錯既真係bruschetta!之後開始叫主食,pasta既份量真係好細...但最小既係ravioli,得8塊,味道亦普普通通,我食了carbonara,食左幾啖都食到蛋殼,真係唔太鍾意😓然後叫咗兩隻扒,叫佢用鐵板上都有啲奇怪,個鐵板好快就唔熱,配四隻醬,除左vinegar其他個三隻都好難食,得油味🥴最唔得應該係個t bone,唔知點解睇落仲有紅色但食落會變左well done😅真心硬到好難咀嚼,好小食牛扒食到咁差😖我地全部人都覺得呢餐飯名過其實,好唔值,但服務態度係幾好既,不過有折扣都唔會再去🙁