2006-08-18 5 views
星期四晚同一個大胃朋友仔去試下呢間野..A, 餐廳內環境(大約8點,環境闊落)B.窗邊位的街境(手震.唔好意思, 窗邊要訂位)C.泰式生蝦, (佢個汁好正辣辣地.蝦好新鮮,有挑蝦腸(正)..必試)D. 泰式金柚沙律(走辣),(個待應話會好辣,咁我又始終覺得沙律唔應該辣,所以就叫左走辣..個味道好得意..又甜(金柚),又咸(蝦乾仔),..好味.對我黎講好特別..下次會再叫)E: 泰式蒜香烤包., 唔錯,感覺唔"流",小小蒜香..教我一試難忘..用黎點咖哩...好正呀F: 牛油雞翼..(感覺好普通..可能我要求過高,我覺得街邊都整到)G: 蒜茸法包..(呢樣係我去親食泰國野的地方必叫的)(因為佢用黎點咖哩,又另又一番風味)呢到整得都唔錯.H: 泰式咖哩蟹, (嘩..真係好正.蟹好新鮮,無雪味.啖啖肉,個咖哩汁仲正..唔太稠..甜甜地.用SPOON 黎飲,都唔會覺得咸,辣,用黎撈飯仲正..好好好好正正..你地一定要試呀)至於服務態度都好好呀.待應都好自動自覺換碟...都好有禮貌,地方乾淨.整體感覺-都唔錯..香港小有..帶朋友黎食都唔會失禮!!(大家去洗手間就要小心,因佢用男女面譜分辨.我見
星期四晚同一個大胃朋友仔去試下呢間野..

A, 餐廳內環境(大約8點,環境闊落)

B.窗邊位的街境(手震.唔好意思, 窗邊要訂位)

G: 蒜茸法包..(呢樣係我去親食泰國野的地方必叫的)
(因為佢用黎點咖哩,又另又一番風味)呢到整得都唔錯.

整體感覺-都唔錯..香港小有..帶朋友黎食都唔會失禮!!

(大家去洗手間就要小心,因佢用男女面譜分辨.我見有人入錯呀)^^