2018-07-15
霸嗎拉麵在中環、尖沙咀、屯門、將軍澳都有分店🍜呢間新開在銅鑼灣C出口對面馬路就到🛣超級方便✨我地星期日兩點幾黎到唔多人,即刻有位,不過一定要打橫坐👯♀️.記得記得下載Storellet app,銅鑼灣新店有$30優惠卷🤩其他分店可以用$15優惠價換購 羽根燒餃子🥟!.👌🏻 炙燒豚肉味玉拉麵 $88:整體黎講係正常質素💁🏻♀️麵質可以按個人口味揀軟硬度,小女揀左適中,覺得都偏硬,不過可以接受👍🏻豚肉確實比一般拉麵出色🤤幾厚切,大概有四分一肥🐷溏心蛋則太熟🥚七八成左右,淨係最最入面有啲漏黃🍳最失望係啲荀好蘇🤢建議走荀🏃🏻♂️湯底還可以,唔算特別🤔如果正價食就唔係幾抵...平左$30還算合理☺️.✅ 羽根燒餃子 $35:不錯😋餡料足夠,皮唔會太厚,羽根部分香脆!🥟
炙燒豚肉味玉拉麵
✅ 羽根燒餃子 $35:
不錯😋餡料足夠,皮唔會太厚,羽根部分香脆!🥟