2023-03-15 624 views
今午叫咗一碟以為會好好味的日式鰻魚炒飯,都幾大碟,但原來係冇鰻魚的, 好辛苦咁才找到兩小舊。成五十蚊一個下午茶餐,所以反映俾侍應聽,希望可 改善下,下次再幫襯⋯⋯侍應話要經理處理的。於是一個載眼鏡的女經理來跟 進,她居然不肯正視問題,而且還粗暴無禮的講咗一個侮辱緊餐廳聲譽及自己 智慧的大話:"我哋嘅鰻魚炒飯,不嬲都係冇鰻魚㗎啦,我哋只係用鰻魚嘅汁 嚟炒飯嘅啫,廚房係用一包包的鰻魚汁倒入D飯度炒嘅,係冇肉的......所以係 冇鰻魚肉嘅。"我哋俾佢激到發火及回應:咁餐牌點解唔係寫日式鰻魚〈汁〉 炒飯!(公司品牌真係俾佢玩死,咁樣以一個大話來處理投訴)。佢冇理會我 哋,走開咗繼續做野。然後大大聲喺度話:係咪取消佢囉!於是我哋決定取 消,她很快手咁攞走碟飯及單,然後很勞氣咁擲回改左嘅單個俾我。但係我發 覺佢把茶餐改為一杯收費21蚊的熱一檸檬茶!最終要我哋話係成果餐取消呀! 她立即很快手收埋我杯檸檬茶倒咗去。一個大集團,居然容許一個咁嘅質素嘅經理係到亂嗡野,又冇禮貌、又唔 唔識 應變、又唔理客戶感受,到底公司有冇培訓㗎!大家記住經理話:荷里活冰室嘅日式鰻魚炒飯,係走鰻魚㗎!!
大家記住經理話:荷里活冰室嘅日式鰻魚炒飯,係走鰻魚㗎!!
2023-03-14