2024-11-15
呢一間餐廳已經係4月食,5月再食咗次!遲遲唔介紹因為好擔心book唔到🥺(只做晚市)我真係真係超鍾意呢間家庭式小店,但質素絕絕有保證✨ 🍞前菜 酸種麵包配牛油已經好食~ 係好恰到好處嘅口感✨🥗Crab Meat Caesar Salad🦀蟹肉凱撒沙律,蟹肉唔手軟~🧀Burrata Cheese Prosictto布拉塔芝士(球形軟心芝士) 芝士味唔會太過濃烈,配埋Parma Ham同酸種包食,超讚!🥔Roasted New Potatoes Curry Aioli 見到好多人話呢個薯仔非同凡響!認證係食到好飽都會繼續食得落嘅澱粉✨🦑Squid Ink Spaghetti w/ Japanese Oysters 🦪 最鍾意呢道菜!蕃茄醬汁個味個人認為調得剛剛好,蠔亦都大隻夠肥美🙌🏼 食完係會想舐埋隻碟😹(兩次嚟都有叫!)Grilled 🥩 Steak 400g應該係每一台都會叫嘅牛扒,燒得好香又唔會過老,medium rare熟度恰到好處,亦都唔會韌👍🏻🐑Australian Lamb Lion a-la-plancha個人比較少食咁生嘅羊肉,羊肉味比較重嘅一款~除咗咁多種主菜,佢哋嘅甜
我真係真係超鍾意呢間家庭式小店,但質素絕絕有保證✨
🍞前菜 酸種麵包
配牛油已經好食~ 係好恰到好處嘅口感✨
🥗Crab Meat Caesar Salad
🦀蟹肉凱撒沙律,蟹肉唔手軟~ 🧀Burrata Cheese Prosictto
布拉塔芝士(球形軟心芝士) 芝士味唔會太過濃烈,配埋Parma Ham同酸種包食,超讚! 🥔Roasted New Potatoes Curry Aioli
(兩次嚟都有叫!) Grilled 🥩 Steak 400g
應該係每一台都會叫嘅牛扒,燒得好香又唔會過老,medium rare熟度恰到好處,亦都唔會韌👍🏻 🐑Australian Lamb Lion a-la-plancha
個人比較少食咁生嘅羊肉,羊肉味比較重嘅一款~
除咗咁多種主菜,佢哋嘅甜品都係好受歡迎同好出色!等佢哋裝修完一定會book位~