2024-04-16 294 views
朋友推介呢間任食,見到相嘅食物已經好吸引到我。最近更新Menu,有新鮮海鮮加上多款式選擇! 聽完同男友即刻去試❤️‍🔥✅難忘酸菜魚鍋🥊呢個係餐廳嘅招牌菜, 🐟魚片好大塊,魚肉白雪雪、亮晶晶,口感嫩滑多汁☺️。酸菜爽脆開胃,撈飯一流👍。辣度可以自己揀🥰,覺得湯汁好香濃,辣得啱啱好,唔會覆蓋咗魚片同埋酸菜嘅味道。🥊呢個菜份量好足,除左魚片同酸菜,仲有大量娃娃菜、金菇、之類配菜,可以同朋友一齊分享😝。✅安格斯肥牛✅炸響鈴🥊響玲新鮮滾熱辣!亦都勁脆身😍 ✅麻辣小龍蝦任食🥊佢一碟都份量都好多,食落好重麻香味,難怪咁受歡迎!✅千層薑汁糕、宮廷棗紅糕又係時候食甜品時間啦! 2款糕點的味道既清新又清香。總結:💗除咗酸菜魚,仲有多款小食,一定滿足到鐘意食辣嘅你!朋友果然冇介紹錯,好高質素。
朋友推介呢間任食,見到相嘅食物已經好吸引到我。
最近更新Menu,有新鮮海鮮加上多款式選擇!
聽完同男友即刻去試❤️‍🔥
✅難忘酸菜魚鍋

酸菜爽脆開胃,撈飯一流👍。

✅安格斯肥牛
✅炸響鈴
🥊響玲新鮮滾熱辣!亦都勁脆身😍
✅麻辣小龍蝦任食
🥊佢一碟都份量都好多,食落好重麻香味,難怪咁受歡迎!
✅千層薑汁糕、宮廷棗紅糕
又係時候食甜品時間啦!
2款糕點的味道既清新又清香。