2020-07-01 60 views
大角咀雖然唔算太就腳,不過個度真係好多好多美食,我覺得大家可以試吓。.今次試左呢間西式餐廳,滿有創意💡質素幾高👍🏻.香煎虎蝦、日本櫻花蝦🦐意大利粉($138)- 蝦燒得好香,肉質彈牙,滿滿的櫻花🌸蝦,意大利粉都煮得軟硬適中😋。.紫椰菜💜薯蓉湯(跟餐+$15)-紫💜色真係好吸睛😎。好鍾意飲。.鹹蛋黃雪糕🍨、爆谷🍿($76)- 呢個好特別,雪糕又咸又甜😆,加脆脆爆谷,滿有創意👍🏻.自制雙層✌🏻芝士蛋糕 🍰(跟餐+$20)-上層軟軟的,下層比較實,口感十足,愈食愈好味😋。.牛油果🥑蕃茄🍅沙律($53).整體來說,可見創意十足,用心製作每道菜式。 滿有驚喜的食物。我真心推介!
今次試左呢間西式餐廳,滿有創意💡質素幾高👍🏻
牛油果🥑蕃茄🍅沙律($53)