2016-07-01
去左觀塘一間工廠大廈搵野食,今日target係成業工業大廈,上到十一樓,呢間西餐廳好像幾得意咁,一邊係做fitness嘅,一邊係食野嘅。一門之格,好有格調,暗黑嘅燭光特別浪漫,嗌左份set,有餐湯飲品同一個course。吾洗好耐就有南瓜湯,好香濃,較“傑“身,不過好滑,好飲嘅,又吾會太甜,岩岩好。份course嗌左份三文魚柳配帆立貝,好大份,我覺得兩個女仔食都得丫,因為三文魚好大舊,另外煎得好香脆嘅魚皮,但三文魚肉好嫩滑,好香,上面加左少少香草,特別滋味,而帆立貝更係有驚喜,因為一咬好軟身,就咁望好像好乾身仲驚會好乾好un,不過吾會,仲好好食,有驚喜,另外仲加左大量薯容同瓜菜,感覺balance,吾錯,好食,抵食,不過因為地方吾太方便所以人流少,反而質素好,推介!
一門之格,好有格調,暗黑嘅燭光特別浪漫,嗌左份set,有餐湯飲品同一個course。 吾洗好耐就有南瓜湯,好香濃,較“傑“身,不過好滑,好飲嘅,又吾會太甜,岩岩好。 份course嗌左份三文魚柳配帆立貝,好大份,我覺得兩個女仔食都得丫,因為三文魚好大舊,另外煎得好香脆嘅魚皮,但三文魚肉好嫩滑,好香,上面加左少少香草,特別滋味,而帆立貝更係有驚喜,因為一咬好軟身,就咁望好像好乾身仲驚會好乾好un,不過吾會,仲好好食,有驚喜,另外仲加左大量薯容同瓜菜,感覺balance,吾錯,好食,抵食,不過因為地方吾太方便所以人流少,反而質素好,推介!