一段時間冇黎銅鑼灣,今次揀左一間高質素既Cafe & Bar食飯~餐廳裝修簡約舒適,令人放鬆又坐得舒服,最適合同朋友黎chill下😌🐂澳洲牛肩肉配無花果多士 牛肩肉牛味香濃而且軟嫩多汁,配合無花果有種清新感覺,再加上鬆脆多士~好match🐖蘋果木煙燻西班牙黑毛豬鞍扒份量十足既豬鞍扒好嫩好juicy~原汁原味就能夠食得到本身扒既香甜肉味,配上蘋果肉一齊食就更加開胃醒神,熟度岩岩好,唔會咬唔到😎🍝16小時慢煮黑毛豬三層肉意大利麵無論意粉口感同醬汁味道都恰到好處,慢煮黑毛豬做到皮脆肉嫩,配上意粉既蕃茄醬汁完全唔會覺得膩👍🏻🦐香煎帶子櫻花蝦意大利飯帶子煎得外脆內軟味道香濃~滿滿櫻花蝦既味道包圍整個意大利飯,配上忌廉醬汁 滋味無窮🫶🏻

🐂澳洲牛肩肉配無花果多士
蘋果木煙燻西班牙黑毛豬鞍扒