2024-06-29
{紅酒燴牛尾炒腸粉 - $56}飯、麵、烏冬、河粉,呢啲午餐已經食到厭!今日嚟一個超級驚喜之作,坐低喺餐廳,望住個餐牌呆一呆,後面有位店員細細聲咁樣「唔使懷疑,最好味一定係G餐」就係咁,我就叫咗呢一碟紅酒燴牛尾炒腸粉!冇錯,係炒腸粉!真係第一次見餐廳嘅午餐有得咁樣選擇!紅酒燴牛尾整得幾好,不過都係意料之中嘅好味道,最令人驚喜係炒腸粉,餐廳寫明係即叫即炒,食落真係有鑊氣嘅味道,少部份嘅腸粉甚至乎係炒到香脆,因為腸粉本身亦有調味,成個餐變得非常之惹味,估唔到同紅酒燴牛尾嘅汁仲好夾!望落好似唔算好多腸粉,但可能因為佢係腸粉,個份量啱啱好!食完會有一種飽飽嘅感覺,所有嘢都係計算之內!厲害厲害!美味程度:😋😋😋😋環境指數:🎇🎇🎇番食機會:🦍🦍🦍🦍📍 #新成業茶餐廳
美味程度:😋😋😋😋
環境指數:🎇🎇🎇