2021-08-21 252 views
去赤柱行一行relax一下😌再欣賞景色,食個晚餐🍴美利樓嘅餐廳飽覽赤柱美景,餐廳有室外、有室內。由於夏天,我都係影完相坐返室內😛餐廳環境唔錯,主打西班牙菜🇪🇸▪️酸汁醃龍蝦尾沙律🦞🥗龍蝦半生熟,幾爽口。沙律有青瓜、車厘茄、牛油果🥑等等~酸酸地幾開胃~▪️加州米子卷賣相唔錯,餡料有手撕雞、菠蘿🍍及生菜🥬,面上仲有藍芝士🧀~ 口感爽口,豐富嘅手撕雞~▪️周打蜆肉麵包湯用上麵包裝住啲湯,幾特別。麵包少少脆。另外有唔少蜆肉,湯幾creamy 。▪️海鮮長通粉用料豐富,有青口、魷魚、蝦、蜆、魚、帶子等。長通粉軟硬度適中,有龍蝦汁味。▪️飲品Mango Brazil Fizz-有大大嚿芒果🥭酸酸甜甜,芒果幾香,有菠蘿汁及梳打🍍Avocado Shake -非常健康,牛油果加上薄荷,好fresh~

去赤柱行一行relax一下😌再欣賞景色,食個晚餐🍴

餐廳環境唔錯,主打西班牙菜🇪🇸

▪️酸汁醃龍蝦尾沙律🦞🥗

▪️加州米子卷