2024-03-01
🍬🍭漫花燈火OMG🩷再次黎以人氣打卡萬花筒作為特色,過千片玻璃片組成既萬花筒隧道仍然好吸引,要打下卡🌈今次有幸坐係彩虹梳花牆,用餐時可以望住七彩繽紛既糖果色系既裝修,同埋放滿七彩玻璃珠樽既兩條大柱預早買左瑰麗星辰二人盛宴前菜:西班牙伊比亞辣肉腸白酒忌廉煮藍青口配牛油多士,以雙柄鍋上枱,擺盤幾靚。最出色係個白酒忌廉汁,又香濃又唔油膩,非常好味,青口肥嘟嘟,辣肉腸有少少咸主菜🪻🥗油封法國鴨腿伴自家製芝士薯蓉鴨腿燒得好香,肉保持到嫩口。上枱伴沙律、食用花&薯蓉,又靚又夠晒份量🦀黑魚籽麵包蟹意大利飯:意大利飯加入洋蔥、蟹膏、三色椒同埋白酒煮香,飯粒入晒味,飯面仲放左大量麵包蟹肉、黑魚籽、食用花&金箔,以麵包蟹蓋裝住,感覺好矜貴,碟仲用左大大小小既卵石裝飾🪞🖤🍫黑鏡子之謎,外面係脆脆既朱古力片,內裡係香濃既咖啡雪糕,朱古力同咖啡好夾,又唔會太甜👍
預早買左瑰麗星辰二人盛宴
主菜🪻🥗油封法國鴨腿伴自家製芝士薯蓉