2018-02-20
平時食開都係中港日韓台既野食,今次朋友發板💁🏽♀️搵到呢間食土耳其既小店☺️超好食der👉🏿✨土耳其咖啡 Hkd 45 💸📌之前係ig見到韓國有,個時已經覺得好特別,今次親身見到啲咖啡係沙上面煮,滾個下真係好治癒架😂而且佢啲杯杯碟碟都好令💖好想買番屋企呀☹️不過飲落就偏落,可能我唔識飲咖啡,不過都可以一試~🎉Ps有時好彩,仲有得玩埋咖啡占卜架~👉🏿✨燒雞飯(半隻)Hkd 155 💸📌呢隻雞冇得輸!配埋啲釀飯食,雞肉嫩滑多汁,比較特別既係佢會配乳酪你點,食落又夾到先好野😂anyway個人好愛呢種小店,好有土耳其風,好似去左半日旅行仔咁~👉🏿✨龍蘇糖 Hkd 88 💸📌老闆仲比左呢隻糖我地試,比香港既更快入口即溶,而且偏軟身,一撕就碎,同朋友一人一盒買番屋企慢慢食~ps可能會偏甜小小,不過貪佢個口感😋最尾老闆仲送左杯蘋果茶俾我地飲~你當佢係熱既蘋果綠茶,係幾fresh架~最鐘意呢間小店既原因係因為佢店內貼住好多正能量既字,好postive!
👉🏿✨土耳其咖啡 Hkd 45 💸
📌之前係ig見到韓國有,個時已經覺得好特別,今次親身見到啲咖啡係沙上面煮,滾個下真係好治癒架😂 而且佢啲杯杯碟碟都好令💖好想買番屋企呀☹️不過飲落就偏落,可能我唔識飲咖啡,不過都可以一試~
🎉Ps有時好彩,仲有得玩埋咖啡占卜架~
👉🏿✨燒雞飯(半隻)Hkd 155 💸
📌呢隻雞冇得輸!配埋啲釀飯食,雞肉嫩滑多汁,比較特別既係佢會配乳酪你點,食落又夾到先好野😂 anyway個人好愛呢種小店,好有土耳其風,好似去左半日旅行仔咁~
👉🏿✨龍蘇糖 Hkd 88 💸
最尾老闆仲送左杯蘋果茶俾我地飲~ 你當佢係熱既蘋果綠茶,係幾fresh架~