2019-03-18 1066 views
呢間貓星人雪糕店搬左之後都係第一次食,宜家既環境大左好多,裝修仲好有夢幻少女風格,好多影相打卡位,有張吊椅,上面仲有幾隻大公仔🧸門口仲有架手推車仔入邊全部都係玩具!好貼心,大人細佬都岩。我仲發現多左個角落位,可以俾你坐喺度食,格離仲可以自己添加配料,例如朱古力豆綿花糖之類,自給自足。後面有塊玻璃幕牆,望真的原來入面一隻貓仔~好可愛!貓星人入面真係有貓店長~睇返個餐單,好多餐點都無變,主打都係Tiffany Blue 海鹽雪糕,我見多左個棉花糖加雪糕,緊係要試試佢!雲上的貓星人 $50即場係面前整即棉花糖,好治癒~整完出黎太靚,吸引埋格離即客人黎影相,又聽到小朋友係度呼喊:棉花糖啊~!証明佢吸引力幾大~靚到唔捨得食份量好多好重手既海鹽雪糕,食落軟硬適中,上面有好可愛既裝飾,好有藝術感,軟綿綿既貓掌棉花糖幾好味!外面既棉花糖雲勁多!甜筒食落個係脆卜卜,份量真係好大,食完個雪糕已經飽!不過最好就係坐底食埋,因為好易會食到成身都係,尤其係個棉花糖雲,一食就會癡笠笠,食埋先走就唔怕整污糟自己~

雲上的貓星人 $50

Type of Meal