2019-07-02 298 views
Lunch點了3 courses 頭盤鴨肝,主菜松露意大利飯和甜品松露cheese cake, 計埋加一$325.6,鴨肝份量很細不過尚算好味,松露意大利飯可能迎合香港人口味,飯煮得大稔了,cheese cake好普通,只是放了幾片松露在cheese cake上,件蛋糕完全冇松露味道。下午兩點幾入座實際時間不太記得,只有兩三枱客人,食緊主菜有女待應叫我埋單,我還可接受咁比卡埋單先,但食完件cheese cake唔夠一分鐘,有另一個女待應離遠大聲講:「小姐,已經三點了,我地餐廳要close!然後我很合作地飲埋杯水就立即離開,呢個女待應非常冇禮貌,我光顧過兩吹,不過不再有下次