2021-01-13 3577 views
諗住搵日食好啲,同媽咪喺圓方訂咗呢間餐廳 ,午市148蚊有兩個courses,前菜可以揀湯或者沙律,咁我同媽咪就一人一樣試下,主菜就揀 龍蝦risotto 同埋半隻燒雞。沙律同湯就一般般。個主菜嚟咗嘅時候我就真係完全傻眼😲,因為每粒飯上面都係冇sauce㗎,食一啖後我覺得自己係食緊白飯⚠️龍蝦肉都有幾舊嘅,大家都可以係相見到啲飯一粒粒上面係冇咩sauce㗎,我第一次食意大利飯係冇芝士味或者白汁味。 個燒春雞就略嫌有啲乾,皮都係脆嘅, 但係真係好普通,無咩味,是但喺間熟食鋪買個燒雞都好味過佢。 如果你係收我70蚊一位我都算喇,但係埋單唔該位位163蚊,未試過咁差。食完都一肚氣

沙律同湯就一般般。

2021-01-04
$163 (Lunch)