2018-04-05 550 views
喺火炭返左幾個月,經過都想試下呢間韓國 餐廳,結果今日下午睇曬上面嗰啲食評,都講到咁好食又話份份大碟 ,就一家四口晚上六點半去到餐廳,不用等位, 但老闆就帶咗我哋去隔兩間臨時舖,環境差 好似喺個貨倉度食嘢咁, 但都唔算係問題,老闆由頭到尾都冇笑容,又冇eye contact,仲冇乜無耐性。我哋第一道菜點咗壽司卷,但真係超級無敵超行自家製壽司卷 , 完全冇特色又一啲都唔算好食,但係就唔難食, 第二味餸係泡菜薄餅,同上面其中一位食評一樣,一點也不好吃, 第三味係芝士年糕 味道一般算ok,但和所有菜一樣都係超級細碟, 四人每人只分到三條小年糕, 最後是 甜辣雞,完全不好吃, 雖然冇雪味但亦冇雞味,份量也是超少每人分得兩小件, 埋單二百二十蚊有叫咗一罐韓國飲料, 不算貴,但一點也不好吃,老闆埋單完全無表情 , 超級中伏。
2018-04-05