2023-04-04
最近鐘意左食串燒,今晚心思思又好想食😍周圍search下附近有咩好野食,俾我揾到呢間三人行燒烤專門店😋雖然餐廳開係巷仔入面,但餐廳裝修光猛,座位乾淨闊落,冷氣仲好充足!晚餐時間7點鐘到,已經差不多坐滿晒,過左一陣已經出面要等位,好彩我早左小小到😁👍🏻👍🏻必食頂級安排斯牛小排$118,呢個價錢真係好抵食。三成熟剛剛好,肉質好嫩好juicy, 牛肉濃郁,面頭有黑椒碎同鹽,加埋芥末醬,提昇左味道😆👍🏻份量仲好多,仲有露筍拌碟,真心抵食!👍🏻金菇肥牛卷$22, 牛肉燒到少少脆身,加埋金菇好爽口,好夾!雞全翼$18同雞中翼$18都係好正,燒得剛剛好,好香口。👍🏻👍🏻燒雞脾$32又係必食推介,好大隻!切開左三件方便食,雞肉超級嫩滑!辣辣地超級惹味😋😋👍🏻蒜蓉燒蠔$32, 燒完都仲幾大隻,鮮嫩多汁,幾新鮮👍🏻牛油開邊大花蝦,又係大大隻,蒜蓉超級香,蝦肉彈牙,冇得頂😋最後叫左d蔬菜清下腸胃😆 蔬菜好抵食,都係十幾蚊一串,大大串,好新鮮好多汁😋😋韮菜$14好長好抵食😆😂露筍大大份又惹味$20,娃娃菜$16有三大棵。超級滿足一餐,我見openrice 訂座仲有9折,下次一定要訂座先。
雞全翼$18同雞中翼$18都係好正,燒得剛剛好,好香口。
👍🏻蒜蓉燒蠔$32, 燒完都仲幾大隻,鮮嫩多汁,幾新鮮