2022-10-16 89 views
週日唔想煮飯,朋友介紹試吓呢一間半唐番到會,喺網站落單,見到大部份地區只要滿$600就免運費,非常好🫶我哋叫咗個六人套餐,已經有頭盤、小食、主菜兩款、飯麵同甜品,相當豐富!!呢度嘅包裝做得相當穩陣,所有食物都是用保鮮紙包住在上蓋,所以就算返到屋企食物賣相都保持得好靚,唔會東歪西倒❤️👍首先頭盤係煙鴨胸水蜜桃沙律,沙律菜新鮮 配上分量十足嘅蜜糖同鴨胸,再加上酸酸甜甜沙律醬,好吃!小食拼盤,分別有脆炸雞、滋味如果金樽、雞肉洋蔥圈,再配上泰式辣醬,惹味又正~主菜我哋要了荔枝咕嚕雞球 同埋香煎龍脷柳配薯蓉同粟米忌廉汁~荔枝咕嚕雞球酸酸甜甜,有好多好大粒嘅荔枝,食落去清甜無渣,再配上脆脆嘅雞球,等唔住一啖又一啖咁食!至於香煎龍脷柳配薯蓉同粟米忌廉汁,分量十足!極多嘅龍脷柳放上薯蓉,再用上粟米忌廉去焗 龍脷柳煎得香脆,薯蓉飽肚又好吃😋芝士焗肉醬意大利粉傳統菜式,肉醬落得夠多,每一口都食到肉醬大人細路都鍾意食🥰最後甜品要左一口紐約芝士蛋糕,一啖一口啱啱好,完美嘅句號

芝士焗肉醬意大利粉
傳統菜式,肉醬落得夠多,每一口都食到肉醬大人細路都鍾意食🥰

最後甜品要左一口紐約芝士蛋糕,一啖一口啱啱好,完美嘅句號