2023-08-22
女士們一向喜歡美食,同時又好中意影響打卡,所以今日晚餐呢間神石燒就最適合。有師傅會即場燒,好專業。😻75分鐘$$209放題:實在食左好多樣,各式牛肉豬肉果然係好厚身,而且好新鮮,食得好有口感。😻😻澳洲M7 和牛肉質細嫩鹹香口感軟棉棉,和牛有好豐富蛋白質,認真好食,全部野夾埋口感豐富。美國CAB 黑安格斯牛肩胛扒👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻佢竟然有驚喜,少少焦脆的外皮有少少咀嚼口感。 吃在口中有股香味😋配上燒汁超夾😙美國天然無激素雞扒👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻呢個品種既肉質出名沒激素好健康,而且彈牙,果然如此。而且醬汁調得好好,好入味。包你一定要食過返尋味🤭古五到甘快用餐完畢後,另外沒有介紹既還有:澳洲穀飼100日牛扒,西班牙極豚肉壽喜燒汁牛五花,壽喜燒汁豚五花,壽喜燒汁牛舌 ,黑安格斯漢堡排。我覺得餐廳提供的食物種類算是包羅萬有的,今日真系令我非常滿足!
😻75分鐘$$209放題:
😻😻澳洲M7 和牛