2023-08-12 91 views
喺銅鑼灣睇完戲,行街見到地鋪有間燒肉ONE,好耐無食燒肉嘅我哋,緊係要試試。全日套餐都有12款,揀好就掃下枱上嘅用QR code 落單就得啦。醬汁方面都有好多選擇,滿足曬唔同口味嘅朋友,仲好貼心有餐牌介紹唔同味道架!我哋兩個叫咗一份G餐 安格斯肉眼套餐 300g  同多國口味嘅E餐 西班牙🇪🇸豚五花+亞洲豬豚肉同日本🇯🇵新瀉雞爽肉套餐 300g。✨澳洲安格斯肉眼套餐牛肉肉味濃厚,入口融化之外,油脂分佈比例豐富,而且切割嘅厚度啱啱好,肉質軟嫩多汁。✨ 西班牙🇪🇸豚五花+亞洲豬頸肉同日本🇯🇵新瀉雞爽肉套餐豚肉多汁鮮嫩,口感柔軟,而雞肉爽口彈牙,肉味濃郁,燒到脆脆哋咁食,包埋生菜一齊食,好正呀~套餐仲可以選擇日本枝豆、沙律或者泡芙,再加飯或生菜,亦都可以因應需要選擇米飯嘅份量,留返位置繼續燒肉🤤如果套餐都未食飽,仲可以另外單點食物!食肉獸就啱曬啦~下午茶時段仲要做緊全單半價優惠,兩個人食都唔使 $300呀🤭
澳洲安格斯肉眼套餐
✨澳洲安格斯肉眼套餐