2009-11-11
晚上十一點左右, 從銅鑼灣乘地鐵回家,一落到地鐵站已經聞到好大陣好香既曲奇味, 原來 Mrs Fields 仲未關門, 不好甜餅的我都被那香味吸引過去, 原來有cookies買三送三的優惠, 好抵呀, 而且店員十分有禮貌, 冇因為夜同埋我左揀右揀而態度差, 值得加許 !買了以下幾款 ( $10.5 Each, 買三送三 ) :朱古力曲奇x2 : 朱古力粒唔會太多, 但有朱古力味, 用oven焗返熱佢, 朱古力半溶好好味, 有好rich既牛油味白朱古力曲奇x2 : 比起黑朱古力, 白朱古力曲奇就比較差了一點, 好甜好甜好甜,但白朱古力的味唔出, 好漏口..牛油拖肥曲奇x2 : 有一粒粒既拖肥同杏仁既曲奇, 食落好Sweet既感覺, D拖肥"黏"住D牙, 好Q晚上9:30 之後去買真係好抵呢! Muffin都係買二送二, 有機會的時候一定會再幫襯
買了以下幾款 ( $10.5 Each, 買三送三 ) :
晚上9:30 之後去買真係好抵呢!
Muffin都係買二送二, 有機會的時候一定會再幫襯