估唔到旺角街頭都有咁抵食嘅越南味🇻🇳見到呢間咁新潮嘅裝修仲以為好港式😎不過佢嘅選擇唔少同喺越南食到嘅味道好相似😋 仲有得揀套餐包晒小食同飲品🧃係CP值高之選💰⭐️ 河內蔥油三味 配黃薑飯🐷三味包括左扎肉豬扒同豬頸肉🥓 燒得好地道炭烤味好香濃🔥 加上蔥油調味好香口🌱 黃薑飯好濃味好有特色💛⭐️ 皇牌3+2撈檬 🍝一次過試曬唔同招牌配料😝有手撕雞🐓 脆豬肉豬頸肉🐖烤牛肉🐮等等 肉味香濃分量豐富😍 撈檬調味清爽⭐️ 無骨鳳爪沙律🥗⭐️ 手撕雞檬紙卷 🌯兩樣調味都比較酸🍋用咗大量蔬菜🥬感覺好開胃⭐️ 椰汁酸湯 🥥開胃得來飲得出椰子嘅原味🍲比起泰式多種香料既湯有另一番感覺🇹🇭⭐️ 士多啤梨奶 🍓酸甜比例不錯啱女仔飲💓⭐️ 秘制香茅檸蜜 🍋檸蜜味唔會太甜🍯香茅味增加了熱帶風情🏖
河內蔥油三味 配黃薑飯

⭐️ 河內蔥油三味 配黃薑飯🐷