2020-01-11
灣仔Novotel酒店推出全新buffet主題Shake Shake海鮮袋!仲有好多唔同優惠 折後$369.6就食到- 新春早鳥優惠:於1月15日或之前預訂,並繳付全數作訂金,即可享自助晚餐6折優惠- 情人節早鳥優惠:於2月5日或之前預訂,並繳付全數作訂金,即可享自助晚餐6折優惠- 「讚好」Novotel Century Hong Kong Facebook專頁成為粉絲,即可以折後價$369.6起享用自助晚餐- 團體訂座可享額外優惠:預訂10位或以上加送1張免費自助餐券(每張1位用),20位或以上送2張,如此類推。咁究竟有咩野食呢?首先望下有刺身同即開生蠔 生蠔新鮮 我都食左成半打!仲有多款壽司🍣熟食都有好多選擇 其中心水係燒羊鞍同燒春雞當然仲要今次的主打Shake Shake海鮮啦之後冷盤區就有多款沙律 除左Mix好的各國沙律之外仲有比你自己配搭Mix&Match 的新鮮沙律區仲有好多款冷款添 包括芝士同Ham等最後甜品區都唔馬虎架!多款蛋糕供應我就最中意Apple Tart, New York Cheesecake, Chocolate Mousse同忌廉泡芙!一個人KO左好多件。
仲有好多唔同優惠 折後$369.6就食到
咁究竟有咩野食呢?
首先望下有刺身同即開生蠔
生蠔新鮮 我都食左成半打!仲有多款壽司🍣
熟食都有好多選擇 其中心水係燒羊鞍同燒春雞
當然仲要今次的主打Shake Shake海鮮啦
之後冷盤區就有多款沙律 除左Mix好的各國沙律之外
仲有比你自己配搭Mix&Match 的新鮮沙律區
仲有好多款冷款添 包括芝士同Ham等
最後甜品區都唔馬虎架!多款蛋糕供應
我就最中意Apple Tart, New York Cheesecake, Chocolate Mousse同忌廉泡芙!一個人KO左好多件。。。
仲有Movenpick雪糕同糯米糍任食添!
呢度價錢經濟 座位多又闊落 好啱同一大班朋友黎拆返餐!仲有任飲啤酒 啱晒中意飲酒的你!
整體性價比好高 絕對可以再訪!