2017-01-25 158 views
杏仁片焗龍利柳配紅茶頭乳酪·有人陪食野感覺真係幸福😊終於約到個靚女去觀塘食野🎉🎉🏠 Bella Shine 位於🚇觀塘站,出口唔難搵。環境闊落,座位數目多,而且有特色(有2個🛡⚔鎧甲騎士)·唔想煩點咗個lunch set,杏仁片焗龍利柳配紅茶頭乳酪, 首先例包一個🍞,再黎是日餐湯:💜紫心蕃薯忌廉湯!個餐湯完全超出預期,湯飲落仲有啲蕃薯渣,質感幼滑,雖然係忌廉湯但唔會太重手,而💜紫心蕃薯既甜令湯變得十分香滑!(作為一個是日餐湯,好得呀👍🏻😆)·主菜:杏仁片焗龍利柳🐟,龍利柳大大條,配上焗得香脆嘅杏仁片,旁邊嘅薯泥配搭著多色蔬菜(❤️💛💚💜蕃茄仔,胡蘿蔔等等⋯)好用心!·如果覺得龍利柳配杏仁片嘅味道有啲淡,請配搭紅菜頭乳酪,醬汁有點清香同酸,配上龍利柳更為開胃(咁少女顏色嘅醬汁蘋果乾我第一次見🙈會唔會有人同我一樣同依啲顏色無抵抗力)·用咗$12 upgrade 杯gingerbread latte ☕️,有拉花有味道👍🏻
杏仁片焗龍利柳配紅茶頭乳酪
有人陪食野感覺真係幸福😊終於約到個靚女去觀塘食野🎉🎉