之前幫襯過坑口店嘅外賣,覺得性價比幾高,壽司大大件,用料又新鮮!不過坑口店執咗就好耐無食過啦,今次嚟到旺角店食dinner,仍然覺得好高質,刺身壽司抵食又好食呀!🔸鮪世刺身盛 $298呢個刺身盛係必叫item,因為真係好抵食!有6款熱賣刺身,厚切又新鮮爽甜,超正!仲會附送茶碗蒸、麵豉湯同湯律~🔺三文魚好厚切,啖啖肉完全唔腥!平時唔算超鍾意食三文魚,但呢件口感好好,幾爽口好味!🔺中本鮪魚腩呢件中拖好好味!超新鮮無筋,魚味濃又爽甜!🔺油甘魚厚切大件,腍中帶爽,好味!🔺立魚薄切因為係薄切,有4件,呢款會點柚子醋汁食,帶出魚肉嘅鮮甜同清爽感!🔺日本帆立貝帆立貝好大粒,好爽甜!🔺特大赤海蝦超級大隻蝦!蝦肉好鮮甜,好好食!🔸厚切火炙鵝肝 $48必叫!燒得好好食!鵝肝大件油脂豐富,入口融化,軟棉棉好好食!怕太油就兩個人share一件啱啱好!🔸手握壽司🔺火炙帆立貝 $25🔺火炙左口魚裙邊 $18🔺火炙鰻魚 $18🔺特大赤海蝦 $16🔺北寄貝 $9🔺日本象拔蚌 $13🔺三文魚籽軍艦 $28全部壽司都大大件好足料!推薦火炙帆立貝、火炙左口魚裙邊同三文魚籽~ 帆立貝好大隻,爽甜可口!左口魚邊魚油豐富,軟嫩好

鮪世刺身盛
🔸鮪世刺身盛 $298

🔺三文魚

🔺中本鮪魚腩
呢件中拖好好味!超新鮮無筋,魚味濃又爽甜!

🔺油甘魚
厚切大件,腍中帶爽,好味!

🔺立魚薄切

🔺日本帆立貝
帆立貝好大粒,好爽甜!

🔺特大赤海蝦
超級大隻蝦!蝦肉好鮮甜,好好食!

厚切火炙鵝肝

🔺北寄貝 $9
🔺日本象拔蚌 $13
🔺三文魚籽軍艦 $28

三文魚籽軍艦
全部壽司都大大件好足料!推薦火炙帆立貝、火炙左口魚裙邊同三文魚籽~ 帆立貝好大隻,爽甜可口!左口魚邊魚油豐富,軟嫩好味!三文魚籽份量多又大粒,爆汁好正!

芒芝芝蟹卷
燒三文魚燒
🔸芒芝芝蟹卷 $58
🔸燒三文魚卷 $58

叫咗呢兩款卷物試吓,好大件!比較鍾意芒芝芝,芒果夠甜,加埋cream cheese同軟殼蟹,又軟又脆,好好食!燒三文魚卷都唔錯,厚切大件燒得香!

鮪世刺身盛
厚切火炙鵝肝