2021-01-23 164 views
想食個tea, 呢度都多選擇,同埋有幾張outdoor枱,幾好。 叫左個西多士+紅豆冰set-紅豆冰:豆夠淋,有甜味,但唔會太甜,啱啱好,豆既份量都幾多下-西多士:新鮮炸出黎,好厚,切開入面有厚厚既花生醬,仲係有花生粒嗰種,好正呢度其實都多唔同種類既野食,下次試下正餐先。服務:個店長(定老闆?)都幾熱心,見我睇緊menu就請我坐底,再拎份menu俾我睇,要叫野食時都好快行出黎,抵讚!d姐姐上菜都幾好禮貌。 入面電視係播緊NOW.💛💛💛衛生:探熱個野喺室內,坐室外就冇要求要探熱。 餐具係一籃咁既,上野食時先拎出黎,仲有塊毛巾包住,但就有機會俾人摷過晒d餐具

叫左個西多士+紅豆冰set

呢度其實都多唔同種類既野食,下次試下正餐先。

💛💛💛

西多士+紅豆冰