呢間主打QQ size嘅包鋪係日本過嚟🇯🇵可以自己揀買幾多g,好方便🤪🎀迷你可麗露🥧 輕鬆一口一粒,超過引👻外殼脆脆硬硬,入面都煙韌,有少黏牙,甜度較高,佢隻甜味有少少假/膠😹唔難食,但唔會encore,個價錢其實可以買到粒好味嘅正常size可麗露🎀朱古力腰果糢糬🍪店員超好咁話大約等兩分鐘會有新鮮出爐💞問我地會唔會想等多陣,當然好啦😍拎上手熱辣辣,然後咬落去外脆內軟,暖暖嘅溫度令朱古力粒變成融心🤤每粒都有好多朱古力粒同腰果,好足料!而且腰果令到每粒都好有咬口,又多咗陣焗果仁嘅香味,大推!🎀迷你芝士蛋糕🍰芝士味唔算濃,質地都軟滑,甜度適中,咁細粒就唔會話好膩,買嚟過下口癮都開心嘅😹🎀迷你朱古力牛角包🥐呢款因為夜晚先食,所以就焗番熱佢,外皮鬆脆,然後入面中間有朱古力餡,帶少流心質地,朱古力係大人果種苦甜口味,完全唔膩❤️‍🔥雖然話迷你,但都唔係咁細,大約女仔手掌size✋

🎀迷你可麗露🥧

🎀朱古力腰果糢糬🍪