之前見到呢度有個熊仔頭火鍋已經好想試😂其實佢係一舊巨型牛油,放落去麻辣湯底個邊,好似隻熊仔浸緊溫泉咁😍好qq❤️如果想要熊仔頭🐻最好去之前要book枱,因為每日數量唔多🙉------------------------------叫咗鴛鴦鍋$188🤓麻辣+黑松露野菌豬骨湯底💕之前都未打過黑松露湯底,都好濃味下😎可以當湯飲😹反而麻辣湯底嘅小辣無我想像中咁辣,可能落咗成大舊牛油中和咗,所以食得辣嘅可以挑戰下叫中辣🤩------------------------------冰鎮肥鵝腸$88真係好新鮮😍而且份量都幾多😉特級桂花蚌$98夠曬爽口🤤牛黃喉$88都值得叫😚頂級安格斯牛肉$228全份💕牛味都好濃,好嫩身🤓三色丸$88個賣相好靚,有墨魚丸、蝦丸同莞茜豬肉丸,但我一般莞茜,所以都係換成蝦丸😂啲丸係幾彈牙,不過好可惜無牛丸🙈------------------------------唯一叫咗後悔就係蘆薈檸檬雪梨茶$88🙉可能啲檸檬唔靚?成Jar飲落好澀😣😣勉強飲咗2/3,早知叫酸梅湯應該穩陣啲😹但整體嚟講食物係幾好嘅,係我叫錯飲品😌酸梅湯!!你要等我啊~😆

冰鎮肥鵝腸
特級桂花蚌