2023-05-28 143 views
大吃大喝主打外賣,都有個小空間(企位)比你食野~味道評分:☄️(highest_surprise)/☀️/🌤(pass)/⛅️/💨(lowest)☄️香蔥芝士鹹牛肉滑蛋三文治 $40尼個係我三個入面✨最中意既✨我第一啖就已經比佢香濃既香蔥味surprise到,個蛋又厚又滑,唔係誇張,有種入口即溶既感覺😂整個三文治合幾為一👀👍🏻再配埋芝士&鹹牛肉調味,鹹鹹地好好食!☄️鮮芋泥肉鬆三文治 $33芋泥肉鬆既厚度真係誠意滿滿☺️唔會得薄薄一層🙈芋泥整得好滑既同時又有dd芋頭粒🥰增加口感🤭然後想講綿綿嘅芋泥加肉鬆好搭🤣如果你想選一個甜甜的三文治,尼個絕對係不二之選><☀️松露安格斯牛肉漢堡三文治 $45寫住係新品,一於試試佢!平時放落漢堡包既料,今次放落三文治又別有一翻風味~超厚既安格斯牛肉❤️一咬落去d饀爆曬出黎,勁足料!松露醬升華左個三文治既味道~如果牛肉嘅肉汁可以再多啲就更加好啦🙈食完尼個勁飽肚😂☀️(凍)樽仔皇牌奶茶 (+$8)我會用香濃尼兩個字黎形容~完全唔會死甜👍🏻❤️‍🔥尼個包裝又可以打卡,食起上黎都好方便😋❤️‍🔥有d三文治冇烘底,如果想要烘底記得+$2 (我覺得烘底會香口d,冇烘就會
大吃大喝

主打外賣,都有個小空間(企位)比你食野~

香蔥芝士鹹牛肉滑蛋三文治

☄️香蔥芝士鹹牛肉滑蛋三文治 $40
鮮芋泥肉鬆三文治

☄️鮮芋泥肉鬆三文治 $33
松露安格斯牛肉漢堡三文治

☀️松露安格斯牛肉漢堡三文治 $45
(凍)樽仔皇牌奶茶

☀️(凍)樽仔皇牌奶茶 (+$8)
我會用香濃尼兩個字黎形容~完全唔會死甜👍🏻

❤️‍🔥尼個包裝又可以打卡,食起上黎都好方便😋
❤️‍🔥有d三文治冇烘底,如果想要烘底記得+$2 (我覺得烘底會香口d,冇烘就會輕盈d,可以按自己喜好揀🤭)

❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥既然你睇到尼度,不妨比個like & comment & follow @gulugirl102 ~話比我知你有睇,比啲動力我丫

❤️‍🔥最後既最後,口味尼家野因人而異啦~
TakeAway
香蔥芝士鹹牛肉滑蛋三文治