2023-11-07
旺角喵天尼😸全港首間貓咪餐廳酒吧🥂.🐱Dinner Set For 2呢個套餐包括 每個人有一份雜菜沙律🥗(柚子油醋汁)+餐湯南瓜湯兩個main (蛋黃汁卡邦尼意大利粉+蟹肉蟹膏忌廉意大利粉)精選甜品 (嗰一日係雪糕)然後包嘢飲不過我哋轉左特飲熱抹茶鮮奶🍵+熱焙茶鮮奶呢個dinner set真係夠飽😸🤣 雜菜沙律新鮮清爽 柚子油醋汁加咗啲酸味好開胃🤪 南瓜湯濃郁滑順👏🏻 意粉份量夠 而且煮得啱啱好 口感幾彈牙蟹肉蟹膏忌廉意大利粉好濃郁 🦀🦀 份量亦都唔少 蟹肉真係攞嚟煮意粉好岩🐷 卡邦尼味道亦都好濃郁 唔會覺得好漏喉 最後嘅甜品雪糕口感滑順 係一個唔錯嘅ending我哋加錢嘅特飲 熱抹茶鮮奶 同 熱焙茶鮮奶都好濃郁香濃🍵🤩.呢間係一間貓Cafe🤪 裏面有好多隻好可愛嘅貓🥰🥰 啲貓亦都好可愛😗 有啲甚至願意同我哋一齊影相📸 仲有好乖咁樣瞓喺我隔離張凳不過 有啲貓主子比較冷酷 彰顯貓嘅本性 但係好多都願意俾我摸下😂貓嘅類型都多 布偶貓、英短、德文貓、金影、三色貓等等都有 印象最深刻就係有隻布偶貓好肥好搞笑🤣 同埋坐喺我旁邊有一隻英短坐咗好耐 我嚟之前已經係我隔離張凳度坐緊 我走嘅時候佢都冇
旺角喵天尼😸全港首間貓咪餐廳酒吧🥂
🐱Dinner Set For 2
精選甜品 (嗰一日係雪糕)
然後包嘢飲不過我哋轉左特飲
熱抹茶鮮奶🍵+熱焙茶鮮奶
我哋加錢嘅特飲 熱抹茶鮮奶 同 熱焙茶鮮奶都好濃郁香濃🍵🤩
貓嘅類型都多 布偶貓、英短、德文貓、金影、三色貓等等都有 印象最深刻就係有隻布偶貓好肥好搞笑🤣 同埋坐喺我旁邊有一隻英短坐咗好耐 我嚟之前已經係我隔離張凳度坐緊 我走嘅時候佢都冇郁過😂😸 真係非常可愛
如果大家同小編一樣好鍾意貓🤪可以去朗豪坊隔籬嘅呢間貓Cafe🤣 一齊撚下貓仲可以食好西😗真係一個唔錯嘅選擇👏🏻👏🏻🤩
喵天尼
📍旺角砵蘭街215號朗晴坊7樓
#吃貨日常#香港#茶餐廳#Cafe#麵包#西餐#中餐#日本菜#韓國菜#泰國菜#堂食#好西#食#香港美食 #hkfoodie #foodiehk #旺角#旺角好去處 #旺角美食