2023-10-28 95 views
見到好多朋友都介紹呢一間餐廳 但係一直都冇機會食 終於呢一日去沙田做野嘅時候 可以同幾個朋友一齊買😄 食完終於知道點解佢會咁多人推介😆🐷 牛油果鰻魚玉子粢飯呢一個粢飯 絕對係比起平時嘅粢飯大‼️‼️‼️ 真係一啲都冇誇張😂😂😂比起平時食開傳統嘅上海粢飯 應該有兩倍😂 建議兩至三個人一齊食同一個😍 裏面真係好足料😂 多到覺得自己好似食緊日式大大件嘅飯團同埋如果你係平日都鍾意食牛油果嘅話 呢款就要一試😍 中間有粢飯必備嘅油炸鬼😂😂 配上新鮮嘅鰻魚同玉子燉飯😗 真係好香好正好飽肚😋.🐷 超煙靭Oreo奶蓋成日飲手搖嘅時候就覺得「可唔可以俾多啲奶蓋我?」 😂😂因為小編好鍾意飲奶蓋😬 😂😂 冇諗過可以一大兜咁食🫶🏻 而且奶蓋嘅味道都幾香濃 唔算超級甜 不過都係屬於 建議幾個朋友一齊share嘅產品😂下面就有好多小丸子同埋芋圓好煙韌🫶🏻🫶🏻.🐷 黃金脆脆豆乳茶呢杯嘢飲好特別 🫶🏻 仲配有幾粒小丸子 小丸子配奶蓋 😚 而且中間仲有啲豆腐花 下面有珍珠😬成個口感非常豐富 中間嘅豆乳茶好厚😂😂.SOYmart by 豆乳狂人📍沙田大涌橋路20-30號河畔花園地下28號舖

🐷 牛油果鰻魚玉子粢飯
🐷 超煙靭Oreo奶蓋