2020-10-18 69 views
黃大仙附近搵食,很多都是大集團餐廳,openrice搵搵下見到呢間咁多like既小店,感覺係新派茶記,見價錢唔貴,一嘗無壞😜。地址係現祟山商場地下,地鐵步行5分鐘就到👍🏻呢日星期日夜晚都幾爆場,想坐室內位都要等一等,等到個卡位(但冷氣好凍🤣),食物方面我地坐低就見到好多人叫泰國野食🤪 餐廳staff介紹返:原來餐廳有特別請個泰國人主廚負責泰菜同飲品 😂😂難怪咁多人叫泰菜。泰式野就叫左「馬拉盞炒雜菜$58」同「乳酸奶昔$35」,雜菜係芥蘭,通菜,白菜仔 好有獲氣又幾多下 馬拉盞好滋味 👍🏻 野飲都幾like , 乳酸酸酸甜甜配milk shake 另外有少少沙冰,再加d焦糖😋另外叫左個「中式小菜 2人餐$168」有菠蘿生炒骨 同 馬蹄土魷蒸肉餅、另外送個炒白菜仔 ,茶記中餐係好食既,生炒骨用一字排 炸得夠脆同個汁好酸甜😍 肉餅超正 半肥瘦又夠多😋今次搵openrice搵野食無伏👍🏻下次再試泰國野😉

今次搵openrice搵野食無伏👍🏻下次再試泰國野😉