2022-04-26
➡️食盡柯士甸之港式 — 西關老祖————————————————————大家有冇諗過,新年完左想食蘿蔔糕,但又唔想去茶樓食,可以去邊到買呢!🤔西關老祖就係一間主打外賣既小鋪,佢可以自助order,仲要有好多選擇,由蘿蔔糕,盤菜,去到豬肉粽,真係咩節日食品都齊🤣🔸 老祖秘傳瑤柱蘿蔔糕 850g $168因為今次想買蘿蔔糕同埋企人share住食,所以就買左850g一大盤蘿蔔糕😆佢個外賣包裝都好靚嫁,仲要係用陶瓷盤裝而唔係一般美心個d膠盒,可以循環再用!我諗住用黎整桂花糕!🤣蘿蔔糕未煎已經聞到香味,煎完真係香到不得了😋,佢既味道好濃,咩醬都唔唔落都夠味,蘿蔔糕都足料,食落會見到d蝦米火腿,唔錯!😁💭Overall comment:西關老祖除左有節日食品賣之外,仲有好多小食同豬油飯,瀨粉嫁,如果想外賣不仿一試,佢亦都有小量堂食座位!🍽食物: 7/10🌌環境: 7/10👔服務: 7/10🎖CP值: 7/10
————————————————————
🔸 老祖秘傳瑤柱蘿蔔糕 850g $168