2020-04-15 101 views
最近屋企搞緊裝修,成日都要搵朋友黎幫手,今日特意約佢地出黎,請返餐多謝佢地黎幫手~左諗右諗,最後俾我諗到,最好就係請食放題!一個價錢,食到佢地飽曬,咁就最抵啦。黎到荃灣,緊係要搵我最鍡食既老友介紹啦~真係冇介紹錯嫁,呢間緣聚鮮鍋,超級大間,外觀睇上黎已經夠曬吸引,服務又好到加零一!呢間好多野都係出面自己拎,我諗行二十次都拎唔曬所有野,真係又大又多唔同既款式,又食煮食,刺身,飲品,壽司,甜品,酒,基本上你諗得出既,佢都有,超勁呀~佢都有好多款湯底,今次我選擇左壽喜燒,甜甜地,好特別,又唔會甜到流,煮起野食上黎,好容易吸曬D湯味!牛肉都有好多款,只要用手機影QR Code就可以落單,都好方便,牛肉,雞肉同豬肉就用手機點,其他就自己出去拎,想要咩就夾咩,想要幾多都唔怕,仲好過寫紙仔啦!牛肉厚薄肥瘦非常均勻,啖啖食落都好嫩滑~另外係出面仲拎左小小熟食,有呢個鹵水雞翼,真係正呀!岩岩好夠曬入味,嫩滑唔難肉~仲有豬手,細細舊,易入口,仲有好多皮,豬手皮先真最好食,一定要食呀~百幾二百蚊就可以食到咁多既野,仲要一次食唔曬咁多款,飽到上喉嚨!下次仲可以在黎食其他野,呢間真係平靚正~
最近屋企搞緊裝修,成日都要搵朋友黎幫手,
今日特意約佢地出黎,請返餐多謝佢地黎幫手~
左諗右諗,最後俾我諗到,最好就係請食放題
一個價錢,食到佢地飽曬,咁就最抵啦。
黎到荃灣,緊係要搵我最鍡食既老友介紹啦~
真係冇介紹錯嫁,呢間緣聚鮮鍋,超級大間,
外觀睇上黎已經夠曬吸引,服務又好到加零一!
呢間好多野都係出面自己拎,我諗行二十次都拎唔曬所有野,
真係又大又多唔同既款式,又食煮食,刺身,飲品,壽司甜品,酒,
基本上你諗得出既,佢都有,超勁呀~
佢都有好多款湯底,今次我選擇左壽喜燒,
牛肉,雞肉同豬肉就用手機點,其他就自己出去拎,
想要咩就夾咩,想要幾多都唔怕,仲好過寫紙仔啦!
牛肉厚薄肥瘦非常均勻,啖啖食落都好嫩滑~
另外係出面仲拎左小小熟食,有呢個鹵水雞翼,真係正呀!
岩岩好夠曬入味,嫩滑唔難肉~

下次仲可以在黎食其他野,呢間真係平靚正~
2020-04-06
$220 (Dinner)