2023-05-17 228 views
首先晚飯時間大把位已經唔對路,入到去鋪內就完全係「住家」的感覺,尤其係個厨房,情況正如我個仔間房咁,亂七八糟乜都有。第一樣嚟嘅係一杯凍檸茶,味道明顯話你知啲糖水變咗,雖然全店無加一,但其後來的$65抄通菜實在細得可以媲美麵鐺的灼油菜,而且炒得淋到無牙亞婆都食到;$80乳鴿未食過雪到梅得嚟仲可以柴皮咁靭,口感非常獨特,任何一家酒樓都好過佢,咁大個仔都好似未試過叫乳鴿都食剩;另外兩個煲仔田雞及魚頭都過佰,咸、油、細三個字講晒,同樣「食唔晒」,因為真係太咸,可能因為今日係賽馬日,之後再飲咗兩鑵可樂都仲口咸;好彩個雞粥尚可入口,不過出門口都即刻要去食消夜!
好彩個雞粥尚可入口,不過出門口都即刻要去食消夜!
2023-05-17
$200 (Dinner)