2018-03-04 446 views
今日星期六,難得放假。就陪下2個寶貝,老爺奶奶去尖沙咀行下九龍公園,去放電之前,緊係要食飽飽啦,即上openeice睇,不如試下呢間“飲茶“啦估唔到1點正,完全唔使等位,我地3大2細,好快就被安排入座點左。。。。太子麻菜,菠菜上面放左蟹子伴麻醬皮蛋豆腐,正常雞絲拉皮,雞絲粉皮內只有3條幼幼的雞絲,要食雞絲既朋友真係要落足眼力南乳金國,與鹹水角相似,南乳味紅都面埋,麻辣肉包辣椒腸粉,完全無辣味,建議大家配合辣醬食櫻花蝦飯,最正常,不過真係好淡講真呢個價錢,呢個質素,真係無可能再食,亦都唔想大家中伏,即刻開左個aaccount,一路食一路upload 真心真心無下次,連老爺奶奶平時無乜要求既,都話水準差。。。唉~一心想同佢地試下新菜,點知勁失望而回:(ps:賣相真係幾靚,如果淨係想打咭,適合 可能叫錯曬D中伏食物
估唔到1點正,完全唔使等位,我地3大2細,好快就被安排入座
點左。。。。
太子麻菜,菠菜上面放左蟹子伴麻醬
皮蛋豆腐,正常
南乳金國,與鹹水角相似,南乳味
紅都面埋,麻辣肉包
辣椒腸粉,完全無辣味,建議大家配合辣醬食
櫻花蝦飯,最正常,不過真係好淡

ps:賣相真係幾靚,如果淨係想打咭,適合
可能叫錯曬D中伏食物
太子麻菜