2024-12-12 0 views
🌸特選肩胛壽喜燒套餐,特選肩胛油脂分佈好平均,食到油脂嘅甘甜!但又唔會覺得太油膩,食落口口感軟腍但又食到超香濃嘅牛肉味!已經覺得好滿足,配埋新鮮嘅野菜,完全吸收哂壽喜燒湯汁嘅精華,好好味🌸極上肉眼壽喜燒套餐,肉眼比較大塊,油花同埋脂肪會比肩胛肉多啲,肉質口感好柔軟細滑,最正嘅就係肉味真係超濃郁!配埋蘭王蛋蛋漿,肉眼嘅味道提升左,口感又更加滑溜,真係超回味🌸日本白桃汁梳打散發竹桃子嘅濃郁香氣,好飲又解渴🌸Sapporo 生啤,店員同我地講,餐廳嘅啤酒杯係專門以零下-30℃的雪櫃冷藏,唔怪得之飲頭幾啖啤酒嘅時候,會飲到一層薄薄嘅「啤酒冰雹」,好正!酒泡特別雪白綿密!啤酒嘅溫度長期處於低溫狀態,除左可以保持口感之餘,亦可以與高溫壽喜燒構成冷熱交替嘅體驗餐廳舒適,裝修好有日式風格🇯🇵 套餐內包含前菜、野菜盛盒、十勝產A4和牛、蘭王蛋、日本米飯/讚岐鳥冬!整體食物質素都好高,性價比好高!餐廳店員服務態度友善,店員仲同我地講做齊幾個步驟即可免費獲得生啤一杯(白/黑)或 40g 和牛赤身一客,下次再帶朋友嚟食

🌸日本白桃汁梳打散發竹桃子嘅濃郁香氣,好飲又解渴