2022-11-09 421 views
同朋友食完大閘蟹,去apm 行下,見到Venchi 出左新口味「開心果三重奏 Gelato 雪糕」好吸引,每人一枝黎食😍哩間仲有堂食,可以坐低慢慢嘆。😋開心果三重奏 $88叫三重奏其實最頂既係一般cream,但冇味既。中間主角就係100%意大利布龍泰開心果味既雪糕。第三層就係黏係脆皮筒既開心果粒。用匙仔由下至上,由開心果粒到雪糕再到頂層cream ,咁樣一啖食落去真係好夾,超重開心果味,但又唔會太甜,加埋d nuts粒,真係好味到難以形容。$88真係超值。個脆皮又脆卜卜,唔甜,超超超好味。大家真係襯期間限定好快d去食,果日我地都係最後幸運食到既客人,開心果味真係賣晒。快d去啦😍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5星為滿)Venchi (創紀之城五期(apm)) (觀塘)觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm) C樓C-16號舖

😋開心果三重奏 $88

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(5星為滿)

Venchi (創紀之城五期(apm)) (觀塘)
觀塘觀塘道418號創紀之城五期(apm) C樓C-16號舖