2019-06-10
同老公仔去九龍城食晚餐,餐廳既裝修好dreamy,係女孩子都鍾意既粉彩色系^o^首先飲左朱古力,味道好特別,係香蕉朱古力同薄荷朱古力,朱古力味好香,又唔會太甜同蓋過薄荷同香蕉味。加埋個拉花,真係未飲都甜哂^ - ^跟住就係主菜三文魚意粉同菠菜雞肉意粉,好creamy,好好味,份量剛剛好,抵讚(*^__^*)最後就係個甜品,pancake既蛋味好香,好soft好鬆軟,加埋個cream,好似食緊綿花糖咁sweet(o^^o)最值得讚既就係侍應既服務態度十分好客有禮貌,會主動留意客人既需要。我地去個陣仲未到晚餐時間,但服務員都先送上餐飲同埋俾我地order左先。對於我地肚餓一族泥講係一個貼心既舉動(^.^)整體泥講,呢間餐廳值得推介!以晚市泥講包餐飲、主食同甜品,套餐價都係$108一個人,係超值!!! 同老公講左下次一定要再幫襯,因為太好味啦!
同老公講左下次一定要再幫襯,因為太好味啦!