2019-08-23
自己住附近 見住呢間野開左一段時間 今日終於的起心肝去試試佢 星期三平日但個場好旺 差不多full晒佢嘅鍋有普通火鍋湯底 雞煲同埋烤魚鍋選擇 未食過烤魚火鍋嘅我地當然要叫個黎試試佢 本身有3種魚可以選擇 我地要左自己比較熟悉嘅鯇魚上到枱覺得好新奇 因為佢個鍋其實係一個盤 比較矮同淺 入面有原條煎熟左嘅鯇魚 好香口 肉質好滑 佢最後係比我成條分左屍嘅 🤣🤣 至於邊爐嘅配料選擇亦吾少 有紙可以tick 包括左豬 牛 羊 魚等等嘅肉 總體黎講質素都高 新鮮吾肥 正!另外 外面都有一推熟食可以拎 其實整得好好食 不過選擇吾夠多 如果再多啲就perfect la🤪 因為真心整得吾錯 除左紙上面嘅肉類 仲可以行出去拎其他邊爐料 例如 丸 菜 響鈴 魷魚果啲 最正嘅係仲有花膠 煮完出黎啲膠質勁正 所以加加埋埋可以食嘅野都真係好多 正