2016-03-28 2342 views
一家人慶祝生日,今年選擇咗mr.steak我早三日就定位,七點半個場只得後備位,好彩當日都有位,提一提大家五位以上要落一千完定金,去到一坐下侍應好細心地比籃子我地放手袋七點半食得我第一時間去攞龍蝦同麵包蟹,仲有長腳蟹,龍蝦肉好爽好甜,麵包蟹都好好味不過本人都係喜愛食長腳蟹多啲,長腳蟹又鮮又甜又有啲海水味,我好鍾意,刺生就差小小只得三文魚,帶子,甜蝦,赤貝,食完頭盤,我就快快食本月推介日本和牛同韓國韓牛,日本和牛係一片片像火鍋肥牛,咁當然好味好多啦!和牛肉好有肉味又唔像個啲講到自己a4a5個啲得個肥字嘅和牛,韓牛就像平常自助餐啲薄牛肉,本人嫌肥肉多咗啲,仲有好多熟食,因本人食唔到咁多嘢所以放棄食熟食,雖然好飽啦!但我都係喝咗兩種湯,蘇皮龍蝦湯,個湯好甜好好味有龍蝦肉,第二種係人參雞湯,本人勁喜愛因為人參味唔重,因為本人唔愛甘味,但依個湯好清,唔甘,雞味好重,好味,飲完依個湯消化咗唔小,係時侯食甜品,甜品無太多好講普通啦!只有一樣其他地方小有啲係心太軟,心太軟碟上可以寫上字樣問畫畫,哄老婆一流
七點半食得我第一時間去攞龍蝦同麵包蟹,仲有長腳蟹,龍蝦肉好爽好甜,麵包蟹都好好味不過本人都係喜愛食長腳蟹多啲,長腳蟹又鮮又甜又有啲海水味,我好鍾意,刺生就差小小只得三文魚,帶子,甜蝦,赤貝,食完頭盤,我就快快食本月推介日本和牛同韓國韓牛,日本和牛係一片片像火鍋肥牛,咁當然好味好多啦!和牛肉好有肉味又唔像個啲講到自己a4a5個啲得個肥字嘅和牛,韓牛就像平常自助餐啲薄牛肉,本人嫌肥肉多咗啲,仲有好多熟食,因本人食唔到咁多嘢所以放棄食熟食,雖然好飽啦!但我都係喝咗兩種湯,蘇皮龍蝦湯,個湯好甜好好味有龍蝦肉,第二種係人參雞湯,本人勁喜愛因為人參味唔重,因為本人唔愛甘味,但依個湯好清,唔甘,雞味好重,好味,飲完依個湯消化咗唔小,係時侯食甜品甜品無太多好講普通啦!只有一樣其他地方小有啲係心太軟,心太軟碟上可以寫上字樣問畫畫
,哄老婆一流
和牛,長腳蟹
2016-03-24
$520 (Dinner)
Celebration
Birthday