2024-07-24 90 views
夾band 前黎到觀塘搵美食🐰🐰🐰今日搵到間新開成運工業大廈,黎到Kitto katsu, 當然要食豬,所以試左佢地推薦嘅看板千層豬扒🐰🐰🐰餐湯👉🏻 周打蜆湯主打👉🏻流心芝士版千層北海道千歲う米豚豬扒依款炸豬扒特別在佢嘅肉油脂分佈均勻, 一層層嘅豬扒重疊而成嘅千層豬扒中間仲夾左流心mozzarella 同車打cheese🐰🐰🐰一切已經流緊肉汁出來了🐰🐰🐰不得了🐰🐰🐰伴碟嘅沙律菜入面仲有秋葵, 店舖亦都提供胡麻沙律醬同埋炸豬扒醬,very nice👉🏻秘製日式咖哩沾烏冬除咗豬扒係十分出色之外 , 咖哩烏冬都好有驚喜 ,依度嘅咖哩有唔會好杰同好甜,仲有少少辣🐰👉🏻富士山特飲唔單止佢嘅 造型睇落好靚, 泡沫梳打加上海鹽奶泡,除咗有飲緊波子汽水咁嘅清新感覺之外 ,奶泡都好light, 除咗飲到淡淡的清甜,仲有咸咸的回甘🐰🐰🐰整體嚟講Kitto katsu真係間好用心嘅咋豬扒專門店🐰🐰🐰 值得再食👍🏻👍🏻👍🏻
夾band 前黎到觀塘搵美食🐰🐰🐰

餐湯