2022-06-28
上網搵到呢間蛋糕店資料,望見啲蛋糕好特別又整得靚,於是訂咗兩個蛋糕慶祝生日會🎉🎊👏🏻抵讚位:一收手已經嘩咗一聲,tiffany blue蛋糕盒好靚🤩打開睇,蛋糕刀叉同蠟燭超高quality,喺鐵質地呀!!!有齊鐵刀、鐵叉、蠟燭同冰片塊,睇得出店家勁揼本🤭🙉 另外,蛋糕有驚喜,同埋價錢性價比高👍🎂蛋糕俾分區:1. Summer Day🍰望上去勁多生果,啲顏色配得勁夢幻,食落去好清新✨,香甜不腻,唔喺好甜感覺岩岩好,好有夏日感feel🥰 味道和賣相都十分吸引。💸價錢:$548 (8寸size)✨好味·到指數:5/5❤️❤️❤️❤️❤️2. Chocolate Mousse Cake 🍰首先一打開個蛋糕外型喺好好靚,中間個朱古力裝飾勁吸晴✨食落濃濃嘅朱古力混合香橙味道,配搭得好好食,有口感🥰💸價錢:$428(7寸size)✨好味·到指數:4/5❤️❤️❤️❤️3.招牌蝴蝶酥🥠一打開個袋已經聞到勁香嘅牛油香氣味道,咬落口勁脆勁酥化🤩🤩,勁易入口,同出面食開啲蝴蝶酥口感好唔同😋😋。一啲都唔似擺咗好耐,食得出係新鮮整出嚟😍大讚!!!💸價錢:$78✨好味·到指數:5/5❤️❤️❤️❤️❤️
🎂蛋糕俾分區:
1. Summer Day🍰
💸價錢:$548 (8寸size)
✨好味·到指數:5/5❤️❤️❤️❤️❤️
2. Chocolate Mousse Cake 🍰
💸價錢:$428(7寸size)
✨好味·到指數:4/5❤️❤️❤️❤️
3.招牌蝴蝶酥🥠