2021-04-07
今日同friend去食beans,去到餐廳嘅時候,店員會主動問我哋幾多位,安排入座,而且講明用餐時間係90分鐘⏱。-🍴黑松露軟殼蟹意大利粉🍝($74) - 已經唔係第一次食呢個😋,意大利粉同上次一樣💛,都係好Creamy,淡淡的黑松露香味😚,加上外脆內軟嘅軟殼蟹🦀,真係幾好食👍🏻,而且價錢💰唔貴,抵食!-🍴車打芝士薯條(+$25) - 車打芝士🧀好多,好足料🤩!薯條🍟偏向粗身,表層脆卜卜🤤!-🍴檸檬蜂蜜(跟餐) - 個杯好靚😍,打卡一流📸!-去得Beans食飯,當然要食埋佢哋啲甜品啦!我同朋友叫咗個例牌同埋試吓一個未食過嘅甜品。-🍴Oreo Mochi Lava Toast {Oreo麻糬流心吐司}($58) - 每次去Beans必食😋嘅甜品🍨,個吐司盒烤到脆脆哋,加上凍冰冰嘅雪糕、入邊嘅麻糬同流心醬。係一啖入邊,食到好多唔同層次嘅味道🤩,好幸福💛!-🍴Caramel Banana Waffles {焦糖香蕉窩夫}($58) - 包括咗蜂蜜窩夫🧇、焦糖香蕉🍌、菠蘿粒🍍、吉士奶油、雲呢拿雪糕🍦、忌廉同埋純乳酪。有好多種唔同嘅配搭😚,食完一個又一個,
🍴檸檬蜂蜜(跟餐) - 個杯好靚😍,打卡一流📸!
🍴Caramel Banana Waffles {焦糖香蕉窩夫}($58) - 包括咗蜂蜜窩夫🧇、焦糖香蕉🍌、菠蘿粒🍍、吉士奶油、雲呢拿雪糕🍦、忌廉同埋純乳酪。有好多種唔同嘅配搭😚,食完一個又一個,都幾開心☺️!