2022-09-23 122 views
由於我地早到餐廳嘅關係,一入去就有得坐,我地揀左店內較入嘅位置,對住部大電視,播緊舊年代嘅香港電影,成件事好似返左60年代!侍應哥哥服務好周到,一坐低就同我介紹店內名物,又會講下其他分店嘅特色,非常健談且好客~食物方面,我嗌左一份至尊套餐:阿一豬扒韭菜餃酸辣米線,配紅豆冰,味道同份量都一流,碗米線勁大碗,相信就算係大食嘅人士都會覺得飽,細食嘅女士們一定食唔曬添.....成碗米線最出色嘅地方係豬扒,新鮮熱辣啱啱炸起,金黃色嘅外脆皮,同酸辣米線超夾!至於杯紅豆冰就正常發揮,似一般連鎖式快餐店嘅水準。價錢方面,$55唔使加一,整體嚟講性價比真係無得輸!

阿一豬扒韭菜餃酸辣米線
2022-09-22