2023-04-13 701 views
想食burger但吾想去連鎖店,跟住上OpenRice check 有咩好食,就見到呢間新開試業中,見佢幾平30幾蚊有個set就去試下,點知一食就俾到surprise 我🥹叫左個$39招牌蛋牛堡套餐,有包、薯條同野飲,講左個包先~包:攞上手熱辣辣(食嘅時間應該係買後5-10mins),塊漢堡扒好大塊,吾乾,有少少肉汁😆其他配料好足(雖然隻蛋都係差唔多嗰d😂)但整體好食薯條:係最驚喜✨,都係熱辣辣,但俾左好多薯條🥹,仲要係粗薯,而且吾係好油,齋食薯條已經好好食,唔使點茄汁整體性價比高,對男仔都飽,真係除咗佢係冇得堂食外都諗唔到有咩好彈🫡絕對會返卓!
叫左個$39招牌蛋牛堡套餐,有包、薯條同野飲,講左個包先~
2023-04-13
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
  • 薯條